Kawałek promujący forum RapForLife.pun.pl oraz naszą miłość do muzyki.
Rap(W kolejności): SanTi, Czaszka CSA, Plastek, Maniek(MiC), SMN
Okładka: Czaszka CSA
MiX i Mastering: Czaszka CSA
ja jak ustawiałem między innymi pikassowi, to wychodziło mi normalnie, ale nie wiem, może przy większej ilości jest to trudniejsze. aczkolwiek, jak nagrywa się od 00:00 każdą ścieżkę to potem jest to łatwiej dopasować, wystarczy tylko powiedzieć następnej osobie na której sekundzie się kończy, następna wbija i jest ok, nie ma pieprzenia się z ustawianiem ścieżki w odpowiednim miejscu. aczkolwiek może następnym razem wyjdzie lepiej, tak mi się wydaje.
Bo nie wiedziałem , że nawijasz... eSeS takie wokale mi Plastek na płytę wysłał i jest zajebiście... A tu inazej się nie dało... Wokale nagrane były pod 16, a bit był przedłużony godzinę przed dodaniem do niego wokali... Dużo czasu też nie miałem... Ale jestem zadowolony... :]!
Administrator
jak dla mnie zajebiście wyszło !
zwrotki dobre, style różne co jest ważne, nawijka, wiadomo nie ten sam sprzęt i się jakość różni
ale i tak propsy za kawaline !
Czaszka napisał:
Bo nie wiedziałem , że nawijasz... eSeS takie wokale mi Plastek na płytę wysłał i jest zajebiście... A tu inazej się nie dało... Wokale nagrane były pod 16, a bit był przedłużony godzinę przed dodaniem do niego wokali... Dużo czasu też nie miałem... Ale jestem zadowolony... :]!
no spoko , rozumiem, jest gi, ale mogło być lepiej, wiadomo. Pjona.
Jak by ktoś chciał sprawdzić, jak w orginale brzmi zwortka podeslana przez mnie to podsyłam link:
http://www21.zippyshare.com/v/71065419/file.html
!! WAŻNE !! - nie słuchać na odtwarzaczu, tylko pobierać, na odtwarzaczu można sobie uszy pokaleczyć .
Ostatnio edytowany przez SanTi (2013-03-05 16:03:41)
Administrator
widać małą różnicę jakości jak dla mnie jest znikoma !
Moim zdaniem barista na event to super pomysł na urozmaicenie każdego spotkania, zwłaszcza jeśli skorzystamy z oferty jak ta: Barista na konferencje https://dolkacafe.pl/barista-na-event/ . Zaskocz swoich gości profesjonalnym serwisem kawowym!